Articles Posted in the " fikret dushku " Category


 • Taekwondo Ulqini në dy turne ndërkombetare

  Gjatë kësaj fundjave klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqitë në dy aktivitete sportive në Taekwondo. Të shtunën me datë 25.05.2019 në Tiranë u mbajtë turneu “CHILDREN & CADET SELECT 2019”. Ndërsa në Kroaci u mbajt turneu ndërkombëtarë “Karlovac open 2019” ku morrën pjesë 700 garues prej 12 shteteve.Në Tiranë ekipi i Ulqini u paraqit me […]


 • 14 medalje për Ulqinin në “Shabac open 2019”

  Taekwondo Team Ulqini Ekipi i Taekwondo-së Ulqini kthehet me 14 medalje dhe një trofe nga turneu ndërkombombëtar në sportin olimpik të Taekwondo-së, “Shabac open 2019”. Gjatë këtij vikendi të dielen me 14.04.2019 në qytetin e Shabacit u mbajt turneu në Taekwondo  i cili grumbullojë 700 garues, 65 klube, 13 shtete. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u […]


 • TAEKWONDO ULQINI SHPALLET KAMPION I MALIT TE ZI NË DICIPLINËN E FORMAVE

  Kampionati shtetëror për kadet dhe senior. Të dielen Podgoricë u mbajtë kampionati i Malit të Zi për kadet dhe senior në të dy diciplinat ndeshje dhe forma. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 21 garues. Suksesi për ekipin e Ulqinit është gjithësejt 28 medalje të fituara: 10 medalje të arta, 8 medalje argjendi dhe […] • Sukseset për klubin e Taekwondo-së Ulqini në vitin 2018

  Viti 2018 Një vit plotë me suksese për klubin e Taekwondo-së Ulqini. Ekipet e klubit të Taekwondo-së Ulqini sjellin plotë 33 trofe gjatë vitit 2018. Klubi i Taekwondo-së Ulqini gjatë vitit 2018 mori pjesë ne 19 aktivitete sportive duke i sjellë qytetit të Ulqinit 427 medalje dhe 33 trofe. 🏆🥇18 trofe të vendit të parë, […]


 • Sukses Taekwondo Ulqini në Kosovë

  Turneu në Taekwondo Theranda open 2018 në Suharekë – Kosovë Trofeu  i 18-të për klubin e Taekwondo-së Ulqini. Gjatë kësaj fundjave në qytetin e Suharekës u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin e Taekwondo-së Theranda open. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqitë me 18 garues. Në këtë aktivitet sportiv klubi i Taekwondo-së nga qyteti i Ulqinit […]


 • Sumeja Bisha, Sara Kraja dhe Bledar Kasmi shpallen kampion të Ballkanit

    Një sukses të jashtëzakonshëm kanë arritur sportistët e Klubit të taekvondosë Ulqini të cilët mbronin ngjyrat e reprezentacionit të Malit të Zi në Kampionatit ballakanik të kërij sporti që këto ditë po mbahet në Bukuresht të Rumanisë. Siç tregon trajneri i sportistëve por edhe përzgjedhësi i reprezetnacionit të Malit të Zi Fikret Dushku, Sumeja […]


 • 5 sportistë nga Ulqini në reprezentacionin e Malit të Zi

  Nga datat 13-16.09.2018 në Rumuni në qytetin e Bukureshtit do të mbahet kampionati Ballkanit në sportin e Taekwondo-së. Në këtë kampionatë do të udhëtojë edhe përfaqësuesja e Malit të Zi. Në përzgjedhjen e ekipit të Malit të Zi do të marrin pjesë edhe pesë garuesë nga klubi i Taekwondo-së Ulqini. Garuesit të cilët do ta […]


 • Taekwondo Ulqini kthehet me dy trofe nga Kroacia

  Gjatë vikendit të shtunën dhe të dielën në ishullin e Korçullës në Kroaci u mbajtë turneu ndërkombëtar dy ditorë në sportin olimpik të Taekwondo-së. Në këtë turne u paraqitën afër 400 garues nga 8 vende dhe 30 klube. Ekipi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 17 garues në të dy diciplinat. Suksesi për ekipin e […]