Të shtunën me 27.02.2021 në qytetin e Zrenjaninit u mbajt turneu ndërkombëtar në sportin e Taekwondo-së sipas regullave të Covid protokolit.

Në këtë aktivitet të sportit Taekwondo-së morën pjesë 6 shtete me 506 sportistë. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 10 sportistë. Klubi nga Ulqini fitoi 8 medalje, mësohet nga trajneri i këtij klubi, prof. Fikret Dushku.

Dy të arta, dy të argjendit dhe katër të bronzit. Garuesi më i sukseshëm ishte Bledar Kasmi me tre fitore.

Medalet u fituan nga sportistat e mëposhtëm.

🥇 Medina Kanaqeviq
🥇 Bledar Kasmi
🥈 Sumeja Bisha
🥈 Edina Kraja
🥉 Hava Malokraja
🥉 Sara Kraja
🥉 Merisa Malokraja
🥉 Enes Dushku

By admini