Gjatë vikendit me datë 21-22.08.2021 në ishullin e Korçulles u mbajtë turneu ndërkombëtar në sportin olimpik të Taekwondo-së, për të dy disciplinat, ndeshje dhe forma. Në këtë aktivitet sportiv klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me tetë sportist.

Vajzat nga ekipi i Ulqinit shkëlqyen me paraqitjen e tyre, me 5 medalje të arta, dy të argjendit dhe një të bronzit. Garuesja më e sukseshne ishte Merisa Malokraja me tre ndeshje të fituara, Amella dhe Sara me nga dy ndeshje të fituara. Ndërsa Havaja dhe Arta fituan ndeshjet e para, mirpo u ndaluan në ndeshjet e dyta.

Në disciplinën e Formave Sumeja Bisha dhe Berina Mustafa patën një përformancë të shkëlqyeshme.
Medaljet e arta i fituan garueset:
🥇Merisa Malokraja
🥇Amella Nuti
🥇Sara Kraja
🥇Amra Dushku
🥇Sumeja Bisha
🥈Berina Mustafa
🥈Hava Malokraja
🥉Arta Ismailaga

Në rënditjen e përgjithshme klubi i taekwondo-së Ulqini në kategorinë kadet fiton trofeun 🏆e vendit të dytë.
Falenderojmë prindërit për përkrahje maksimale. Faleminderit sponsorit Hotel Prego, për përkrahje financiare.

Përgaditur nga
Fikret Dushku, prof.
Tkd Ulqini,

By admini