Te hënën në Ministrin e Sportit që qeverrsisë së Malit të Zi u bë ndarja e busrave për sportistët më të talentuar.

Në bazë të rezultateve të vitit 2019 dy sportiste nga klubi i Taekwondo-së Ulqini Medina Kanaqeviq dhe Sara Kraja fituan bursen sportive për vitin 2020, kështu mësohet nga klubi i Taekwondo-së Ulqini.

By admini