Të shtunen me datë 22.05.2021 në qytetin e Nishit u mbajt turneu ndërkombëtar në sportin e Taekwondo-së. Ky aktivitet sportiv mblodhi gjithësejt 870 sportistë, 97 ekipe nga 18 vende të ndryshme. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqitë me 20 sportist në të dy disciplinat, ndeshje dhe forma.

Me medalje të arta u kurorëzuan:
🥇Medina Kanaqeviq
🥇Sara Kraja
🥇Vesa Dervishi
🥇Sumeja Bisha
🥇Ardit Dervishi
Dorian Vukaj

Medalje argjendi:
🥈Adna Sulejmani
🥈Nermin Sulejmani
🥈Amra Dushku
🥈Berina Mustafa
🥈Enes Dushku
🥈Arta Ismailaga

Medalje bronzi:
🥉Eren Karaminxhoja
🥉Hakush Fici
🥉Bledar Kasmi
🥉Amar Bakalli
🥉Amella Nuti

Në rënditjen e përgjithshme ekipi i Malit të Zi fiton kupën e vendit të parë në disciplinën e formave.
Falenderojmë prindërit për përkrahjen e tyre morale e finaciare, si dhe sponsorët që na lehtësuan udhëtimin.

Përgaditur nga
Fikret Dushku, prof.

By admini