Ilustrim

Të dielën me datë 05.12.2021 në Beograd u mbajt kampionati i parë “EX-YU” në sportin olimpik të Taekwondo-së për të dy discipinat, ndeshje dhe forma. Në këtë aktivitet sportiv u paraqiten 700 sportist, 63 ekipe nga 6 vendet e ish-Jugaosllavisë. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 15 sportist. Sportistet nga Ulqini arrijnë të sjellin 10 medalje dhe një trofe.

Me medalje u dekoruan sportistet si më poshtë:
🥇Berina Mustafa
🥇Ardit Dervishi
🥇Dorian Vukaj
🥇Bledar Kasmi
🥈Amell Nuti
🥈Selma Demiri
🥈Sumeja Bisha
🥈Dion Mustafa
🥉Enes Dushku
🥉Amella Nuti


Në rënditjen e përgjithshme Ulqini fiton trofeun 🏆 e vendit të parë ne disciplinën e Formave.

Përgaditi:
Fikret Dushku, prof.

By admini