Articles Posted in the " tuz " Category

 • Tuz: Denim prej 230€ për ngritjen e flamurit shqiptar

  Emin Beqaj nga Tuzi është dënuar në shumën prej 230€ për shkak se për festën e Ditës së Flamurit kishte vendosur flamurin shqiptar në shtëpinë e vet. Këtë dënim për qytetarin nga Tuzi e ka paguar subjekti politik Alternativa Shqiptare. I pari i koalicionit të partive shqiptare për zgjedhjet e 3 marsit, Nik Gjeloshaj, nëpërmes […]


 • ASH-LDSH-UDSH merren vesh për ndarjen e funksioneve dhe numrave në listë, ja renditja

  Ne Kuvendin e Komunës së Tuzit, Alternativa Shqiptare, Lidhja Demokratike Shqiptare dhe Unioni Demokratik i Shqiptarëve, nënshkruan te merkuren koalicion parazgjedhor. Koalicioni u nënshkrua nga lideri i ASH-së, Nik Gjeloshaj, lideri i LDSH-së, Nikollë Camaj dhe lideri i UDSH-së-Dega e Malësisë, Fadil Kajoshaj. Me këtë Memorandum bashkëpunimi definohen çështjet kryesore për të lidhur me ushtrimin e pushtetit në Komunën […] • KKSh përgëzon dhe mbështet subjektet politike shqiptare në Tuz

  Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi, përgëzon dhe mbështet subjektet politike shqiptare për marrëveshjen e arritur që në zgjedhjet e para lokale për Komunën e Tuzit/Malësisë të dalin të unifikuar me një listë të vetme, keshtu thuhet ne nje kumtese per opinion te z. Faik Nika, kryetar i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në […]


 • UDSH del e vetme në zgjedhjet lokale në Tuz

  Presidenti i Malit të Zi, Millo Gjukanoviq para disa muajëve kishte shpallur datën e zgjedhjeve lokale për Kuvendit e Komunës së Tuzit. Sipas këtij vendimi, zgjedhjet do të mbahen ma 03 Mars 2019. Alternativa Shqiptare dhe Lidhja Demokratike Shqiptare, tashmë janë dakorduar dhe në këto zgjedhje do të dalin në koalicion. Deri vonë është pritur […]


 • Zgjedhjet në Tuz me 3 mars të vitit tjetër

  Presidenti i Malit të Zi, Millo Gjukanoviq soka shpallur datën e zgjedhjeve lokale për Kuvendit e Komunës së Tuzit. Sipas këtij vendimi, zgjedhjet do të mbahen ma 03 Mars 2019. Këto do të jenë zgjedhjet e para lokale që nga shpallje Komunës së Tuzit si komunë e plotë.


 • PROVOKIMI QË NDANË MALËSINË

  Diskursi politik Gjatë këtij viti që po  e lëmë pas shqiptarët janë duke u provokuar në vazhdimësi, kryesisht nga  Kisha Ortodokse Serbe, si në Shas e Ulqin, e duke vazhduar me kishën në Martinaj e malin e Rumisë, ndërsa së fundi kemi provokimin e radhës kësaj here në Malësi  nga siç thuhet rinia e DPS-it […] • Ulqinakët urojnë malësoret për Komunën e Tuzit

  Të shtunën, Tuzi u shpallë komunë. Prej 27 vitesh shqiptarët e Tuzit kërkonin shpalljen e komunës së plotë, ndaj, për atë sot është një ditë historike. Aktivitetet në Tuz kanë nisur që të premten. Edhe në Ulqin është përcjellur më të madhe kjo ngjarje pasi Komuna e Tuzit do të jetë komuna e dytë në […]