PrtSc

Prania e publikut në stadium pas kauzës së pandemisë në ndeshjen e futbollit në mes Buduqnostit e Deçiqit në Podgoricë, dëshmoi veprimet antisportive të publikut vendas, kështu fillon kumtesa për opinion e Forcës së Re Demokratike, transmeton Ulqini Online.

 Fjala është për thirrjet dhe fyerjet skandaloze kundër ekipit të Deçiqit në veçanti e shqiptarëve në përgjithësi.

Këto veprime skandaloze antishqiptare pa dilemë  janë neofashiste dukuri e cila ka kohë që është e pranishme në Mal të Zi, por jemi të bindur se të tillat nuk kanë të bëjnë me sportin e futbollit  dhe qytetarët e Podgoricës, përfundon reagimi i Forca së Re Demokratike.

By admini