Articles Posted in the " katerkolle " Category


  • Komuna: Ja orari i shqyrtimit publik për buxhetin e vitit 2020

    Sekretariati për buxhet dhe financa i Komunës së Ulqinit lajmron publikun se ka vënë në shqyrtim publik Vendimin e Buxhetit të Komunës së Ulqinit për vitin 2020, mësohet nga Komuna e Ulqinit, transmeton Ulqini Online. Shqyrtimi publik zgjate nga data 14.11.2019 deri me 28.11.2019 si dhe do te organizohet me date si vijon: • KATERKOLLE, […]