Articles Posted in the " forca " Category

 • Forca i bashkëngjitet protestës kundër devastimit të Pyllit të pishave

  Sot para Komunës së Ulqinit një grup i qytetarëve protestuan kundër devastimit të lokaliteteve më me vlerë siç janë Pylli i pishave dhe Ullishta. Forca e Re Demokratike  i bashkëngjitet protestës dhe gjithashtu përkrahë si gjithmonë si ka përkrahë, iniciativat e ngjajshme të cilat synojnë mbrojtjen e hapësirës dhe mbrojtjen e mjedisit, thuhet në një […]


 • Forca shqyrton realizimin e marrëveshjes politike për Komunën e Ulqinit

  Mbrëmë me 22.04.2019 me fillim në ora 19:00 u mbajt mbledhja e rregullt e Këshillit Qendror të Forcës së Re Demokratike. Në mbledhje u aprovua raporti financiar  për vitin 2018 dhe u shqyrtuan pikat e rendit të ditës si dhe situata në ndërmarrje publike,kështu thuhet në një kumtesë për opinion te këtij subjekti politik. Në […]


 • CEDEM: ASH rritet, Forca bie, paritë tjera shqiptare jashtë listës – Ja numrat

  CEDEM, Qednra pëpr demokraci dhe të drejta të njëriut, ka paraqitur sot rezultatet e një hulumtimi të opinionit publik politik në Mal të Zi. Ky  hulumtim është realizuar në periudhën kohore prej 26 nëntorit deri me 8 dhejtor 2018. Partitë shqiptare që janë të pasqyruara në këtë hulumtim janë vetëm Alterantiva Shqiptare dhe Forca. Rezultatet […]


 • Krerët e Forcës presin ambasadorin e Shqipërisë

  Vizita  e Ambasadorit të Republikës së Shqipërisë në Mal të Zi   Sot, më 30 tetor 2018,  kryetari i Forcës së Re Demokratike Nazif Cungu me bashkëpunëtorët  z. Ilir Çapunin dhe znj. Fatime Truma, priti ambasadorin e ri të Republikës së Shqipërisë në Mal të Zi, Sh.E.T. Ridi Kurtezi me bashkëpunëtorët e vet, mësohet nga […]
 • Heshtja e partive shqiptare në Ulqin të vret dhe të provokon

  Forca, Partia Demokratike dhe UDSH, partitë kryesore që verpojne në qytetin e Ulqinit,  edhe pas 4 ditëve të ngjarjes së të dieles në Shas nuk e kanë shkruar as edhe një fjalë të vetme dhe as që janë deklaruar për këtë rast duke treguar se sa larg janë ata me popullin e vet që e […]


 • DPS merr resoret kryesore të ekzekutivit në Ulqin, ja ndarja e pozitave

  DPS dhe partitë shqiptare janë marrë vesh për ndarjen e funksioneve në ekzekutivin e Komunës së Ulqinit. Duket se nga ndarja e posteve partia kryesore në Ulqin ajo e DPS-it, rreth së cilës sillen partitë shqiptare, ka marrë resoret kryesore të ekzekutivit në mandatin e ardhshëm. Përveç kryetarit të komunës së Ulqinit, DPS do të […]


 • “Urime Pashket”

  Forca e Re Demokratike uron besimtarëve të konfesionit katolik, Gëzuar Pashkët, ditën e bekuar të Ngjalljes ,ditën e përjetësisë, ditën e shpresës dhe të besimit tek Zoti, besimit tek vetvetja dhe tek njëri-tjetri. Le të urojmë së bashku që Pashkët të i festojmë në harmoni me njëri-tjetrin dhe në prosperitet që shqiptarët meritojnë. Gëzuar të […]