Sot me 11 nëntor 2021 në Ulqin u mbajt mbledhja e parë konstituive e Këshillit Qendror të Forcës së Re Demokratike, kështu thuhet në një kumtesë për opinion të Forcës së Re Demokratike, transmeton Ulqini Online.

Përbërja e IV-të e Këshillit Qendror të Forcës së Re Demokratike është si vijon: Abdullah Nimanbegu, Adriana Hoxha, Afërdita Pelingu, Anto Gazivoda, Anto Marnikoviq, Arben Llunji, Arbesa Tahiri Duraku, Arbin Çapriqi, Ardijan Mavriq, Ardit Ceka, Armend Milla, Arta Mollabeqiri, Asllan Llunji, Besart Çobaj, Besmir Murati, Blerta Kurti, Bujar Kovaçi, Can Lazoja, Diar Haxhibeti, Dritan Pulti, Elmedina Mehani, Elvir Zeçeviq, Fahro Nimabegu, Faik Nika, Flutra Husiq, Gëzim Haxhibeti, Gjylie Pelingu Hoxhiq, Granit Hoxha, Granit Ujkashi, Ilir Çapuni, Ilir Llazorja, Ilmira Lika, Leart Gorana, Mehmed Milla, Minir Karamanga, Mirjeta Gjoni, Nazif Cungu, Nazmir Sula, Nexhat Lajka, Sabri Salaj, Sait Katana, Selim Gorana, Senad Kollari, Shpetim Maraj, Teuta Mehmedi, Valdet Axhemoviq, Valdet Demiri, Valdete Osmani Husiq, Visar Doda, Xhemal Kapllanbegu, Xhevdet Seferi dhe kryetari Genci Nimanbegu.

Nga Kuvendi i IV-të i datës 30 tetor 2021, Forca e Re Demokratike formojë organet udhëheqëse duke vënë në funksion role të reja të strukturave partiake. Kryetari i Forcës së Re Demokratike Genci Nimanbegu propozojë që në periudhën e ardhshme të jenë 4 (katër) nënkryetar, që u aprovua nga Këshilli Qendror.

Për nënkryetar të Forcës së Re Demokratike në mbledhjen e Këshillit Qendror janë zgjedhur: Arbin Çapriqi, Gëzim Haxhibeti, dr Ilir Çapuni dhe Sabri Salaj.

Në mbledhjen e Kryesisë  për Sekretar të përgjithshëm është zgjedhur Ardijan Mavriq.

By admini