Mbrëmë koalicioni “Aleanca shqiptare” dorëzoi listën zgjedhore pranë KSHZ-së, të cilën e kryeson deputeti Genci Nimanbegu. Koalicioni “Aleanca shqiptare” përbëhet nga Forca e Re Demokratike, Partia Demokratike, Lidhja Demokratike në Mal të Zi dhe Grupi qytetar “Lëvizja për Tuz“, mësohet nga një kumtesë për opinion e Forcës së Re Demokratike.  

Lista zgjedhore e koalicionit “Aleanca shqiptare” do të jetë lista që do të përfaqësojë shqiptarët nga të gjitha trevat e Malit të Zi.
Shqiptarët e meritojnë t’iu dëgjohet zëri dhe kërkesat e tyre të gjejnë zgjidhje, prandaj ky koalicion do të punojë fuqishëm për të çuar përpara të drejtat e shqiptarëve dhe për të realizuar programin zgjedhur.


Më poshtë gjeni listën e kandidatëve që konkurrojnë në Zgjedhjet parlamentare të 11 qershorit 2023.

NrEmriMbiemriProfesioni
1GENCINIMANBEGUEkonomist
2FATMIRGJEKADipl.ecc
3SAUBIHMEHMETIDipl.ing. Teknologjisë
4ILMIRALIKAGazetar
5DAMIRBEQOVIQAfarist
6GZIMHAJDINAGAIng. Elektroteknikës
7Dr ILIRÇAPUNIDr i shkencave informatike
8ARDITARAMAProf. i gjuhës gjemane
9FITIMDRAGOVIQProfesor
10Dr AGRON IBRAHIMIDipl.ecc
11EDISAÇELEBIQDipl.ecc
12BESMIRMURATIAvokat
13ADRIANAHOXHAGjuhë shqipe dhe letërsi
14DRITONSALAJIng. i ndertimtarisë
15MAJANUCULLOVIQPolitolog
16ARBINÇAPRIQIEkonomist
17ARMENDMILLATurizmolog
18AGRONMEHMEDIDipl.ecc
19ASTRITHOXHADipl.ecc
20MIRJETAGJONIJuriste
21MARKOGORVOKOVIQProfesor
22RIDVANNIKOVIQAfarist
23ASLLANLLUNJIJuristi i administratës publike
24SALIJEMEQIKUKIQMaster i Logopedisë
25MINIRKARAMANAGAEkonomist
26AHMETMARKASHIProfesor
27BLERTAKURTOVIQMenaxhment i doganës
28ELIRAKOVAÇIJurist
29VEBIHARDOLLIEkonomist
30BEQIRSELLAJMësuesi
31ANTONMARNIKOVIQEkonomist
32DHURATAHOXHIQEkonomist
33SABRISALAJJurist
34KRISTJANDUKAJPolitolog
35FAIKNIKAGjuhë shqipe dhe letërsi
36VALDETEOSMANI HUSIQJuriste
37AJETZAGAProfesor
38DIARHAXHIBETIInxhinier
39KUJTIMBOCIEkonomist
40HAXHEREJAHOVIQJurist
41ELVIRZEÇEVIQMenaxher i turizmit
42SHKELZENSULEJMANIArkitekt
43HANAELEZAGIQJuriste
44MARINAJUNÇAJArsim i mesëm
45ENISMEHMEDOVIQPolitolog
46ARBENXHURRETAJurist
47DAVIDDEDVUKAJArsim i mesëm
48ENISAMURSELIDiplomate
49ANTONNIKAJHistorian
50SUADGJELLOVIQTurizmolog
51ARBENGJEÇBRITAJJurist
52RUKIJEMEHMEDOVIQMagjistër i shkencave sociale
53NEZIRGJEÇBITRIQProfesor
54DAUTCEKADipl.ecc
55BASHKIMMILLOVIQAfarist
56ANADETAMICAKOVIQStudent
57MIRSADFRLUÇKIQAfarist
58FATJONAVELIQTeknik i radiologjisë
59JOZOXHIKOVIQEkonomist
60FLORIJETADOÇIQEkonomist
61SKENDERREXHOVIQShkolla e lartë e komunikacionit
62LEONARDDEDVUKAJArsim i mesëm
63MONIKABERISHAJPolitolog
64QEMALBAJRIProf. Matematike
65KRISTINAGJONAJProfesor
66LEARTTAIPIJurist
67ARDIJANMAVRIQDipl. Ing. Informatikë

By admini