Monthly Archives: March 2020

 • Rezultati më i ri i testimit për koronavirus për Ulqinin

  Instituti i Shëndetit Publik konfirmoi edhe katër rezultate pozitive të personave të infektuar me koronavirus. Me këtë, numri i pacientëve në Mal të Zi shkoi në 109. Siç u njoftua, pacientët e rinj që janë regjistruar sot janë nga Podgorica, Ulqini dhe Tivti, transmeton Ulqini Online. “Pacienti i katërt i sëmurë është një pacient nga […]


 • COVID-19: New York, qyteti u flet shqiptarëve edhe në gjuhën shqipe

   Nga Beqir SINA – New York NEW YORK NY: Në kohën kur Nju-Jorku – vazhdon të paraqesë rrezikun më të lartë të të infektuarve nga Covid-19, dhe në qytet NYC, e për rreth tij, kantonet e tij për rreth, dhe të  pesë qytetet, (Brooklin, Queens, Staten Island, Bronx e Manhattan), bizneset dhe çdo gjë tjetër është e […]


 • Ndihmë për 125 familje në Ulqin

  Dërguar nga Nevruz Shaptafi Solidariteti dhe humanizmi i bamireseve vazhdon. Doren e miqesise VERIU ia shtron JUGUT, Ulqinit. Most spajanja je HAJRIZ BRCVAK i cili ka siguruar ndihme per 125 familje ne Ulqin ne vlere prej 6000 eu. Fondi humanitare HILAL nga Bijelo Polje dhe organizata humanitare AMANET-AMANETI nga Ulqini jane realizuesitbe kesaj ndihme. Amaneti […]
 • Njoftim i rëndësishëm për OJQ-të dhe shoqatat humanitare në Ulqin

  Njoftohen qytetarët, personat juridik dhe OJQ-të që punën e tyre humanitare nëpërmes grumbullimit dhe ndarjes së  pakove, donacioneve në të holla ose veshmbathje, duhet ta bëjnë vetëm nëpërmes ekipit komunal të mbrojtjes dhe shpëtimit i cili për këtë qëllim ka themeluar qendrën logjistike nga ku bëhet ndarja e ndihmave qytetarëve në nevojë, mësohet nga Komuna […] • Urdhëresë e re për ndalim të lëvizjeve në rrugën për në Shtoj

  Vendim për ndaljen e lëvizjes së automjeteve dhe personave fizik nga udhëkryqi i rrugës së Shtojit. Vendim për ndaljen e lëvizjes së automjeteve dhe personave fizik nga udhëkryqi i rrugës së Shtojit deri në ujdhesën Ada dhe Shën Nikollë dhe bregut te lumit Buna.1. Ndalesa nuk perfshin pronarët e restoranteve dhe të punësuarit e angazhuar […]


 • Njoftim për pikat e karburantit dhe subjektet tjera në Ulqin

  Ekipi komunal për mbrojtje dhe shpëtim i tërheq vëmendjen subjekteve juridike te cilët në objektet e tyre ofrojnë shërbime nga aparatet per kafe (pika karburanti etj) që rreptësisht t’u pëmbahen masave dhe urdhëresave te Ekipit Koordinues Nacional, mësohet nga kabineti i kryetarit të Komunës së Ulqinit, transmeton Ulqini Online. Këto masa i përkasin mbajtjes së […]