Dërguar nga Nevruz Shaptafi

Solidariteti dhe humanizmi i bamireseve vazhdon. Doren e miqesise VERIU ia shtron JUGUT, Ulqinit. Most spajanja je HAJRIZ BRCVAK i cili ka siguruar ndihme per 125 familje ne Ulqin ne vlere prej 6000 eu. Fondi humanitare HILAL nga Bijelo Polje dhe organizata humanitare AMANET-AMANETI nga Ulqini jane realizuesitbe kesaj ndihme. Amaneti i falenderohet perzemersisht zoteri Brcvak per donacion duke cekur qe keto pako me harzh elementare per jetese do te dergohen ne FSHATRAT e komunes se Ulqinit! Falenderojme te gjithe vullnetaret dhe aktivistet te cilet kane treguar gatishmerine e tyre qe keto pako ushqimore t’i dergojne tek familjet ne nevoje!
Falenderojme te gjithe humanistet per kontributin e tyre qe secila familje ne nevoje te furnizohet ne kohen e duhur. Lusim Allahun qe te gjitheve t’iu  pranoje sadakane. Amin!

By admini