Ilustrim

Ekipi komunal për mbrojtje dhe shpëtim i tërheq vëmendjen subjekteve juridike te cilët në objektet e tyre ofrojnë shërbime nga aparatet per kafe (pika karburanti etj) që rreptësisht t’u pëmbahen masave dhe urdhëresave te Ekipit Koordinues Nacional, mësohet nga kabineti i kryetarit të Komunës së Ulqinit, transmeton Ulqini Online.

Këto masa i përkasin mbajtjes së distancës sociale dhe grumbullimit të më shumë se dy personave ne objekt ose në hapësirën publike para tij.

Shkelja e këtyre rregullave do te ndëshkohet nga organet perkatëse.

By admini