Articles Posted in the " Komuna e Ulqinit " Category

 • ”Shtëpi – sa më mbulu kryt, tokë – sa të shohin sytë”

  Rrëth paralajmërimit së si opsion për të dalur nga kriza Komuna e Ulqinit mëndon të shës tokë, reagimet në rrjetat sociale ishin të mënjëhershmë. ”Shtëpi – sa më mbulu kryt, tokë – sa të shohin sytë”, ky ishtë reagimi që na la më së shumti përshtypje. Më siguri kjo është një fjalë popullore e zonës […]


 • Komuna e Ulqinit do të sigurojë 235 komplete për fillestarët

  Komuna e Ulqinit edhe këtë vit për 80 filloristë që ndjekin mësimin në gjuhën zyrtare dhe 155  që do të vijojnë mësimin në gjuhën shqipe do të sigurojë kompletet e librave, mësohet nga Kabineti i kryetarit të Komunës së Ulqinit, transmeton Ulqini Online. Tenderi për sigurimin e librave është bërë me kohë në bazë të […] • Mbledhja e Kuvendit të Ulqinit më 29 maj

  Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit dr. Ilir Çapuni ka thirrur sot mbledhjen e dytë të seancës së parë të rregullt , më 29 maj. Në rend dite ka planifikuar 29 pika, të cilat kanë të bëjnë me rregullimin e komunikacionit, me administrimin e hapësirave publike për parkimin e automjeteve SHPK-së „ Parking servis“, […]


 • Forca shqyrton realizimin e marrëveshjes politike për Komunën e Ulqinit

  Mbrëmë me 22.04.2019 me fillim në ora 19:00 u mbajt mbledhja e rregullt e Këshillit Qendror të Forcës së Re Demokratike. Në mbledhje u aprovua raporti financiar  për vitin 2018 dhe u shqyrtuan pikat e rendit të ditës si dhe situata në ndërmarrje publike,kështu thuhet në një kumtesë për opinion te këtij subjekti politik. Në […]


 • Agjencia turke TIKA vazhdon të mbështesë Komunën e Ulqinit

  Në Ulqin qëndroi për vizitë zyrtare Koordinatori i Agjencisë turke ,,TIKA,, Enver Resulogullari me bashkëpunëtorë. Ata u pritën nga kryetari i Komunës Loro Nrekiqi, kryetari i Kuvendit Dr.Ilir Çapuni, nënkryetarët dhe sekretarët. Kordinatori Enver Resulogullari duke  falenderuar ne pritje tha se  dokumentacioni  i  hamamit dhe  Xhamisë  së Namazhgjasë në qytetin tonë kanë përfunduar dhe se  […]


 • Së shpejti fushatë publike për paraqitjen e mysafirëve dhe shlyerjen e obligimeve të qytetarëve

  Në iniciativë të  Drejtorisë së tatimeve, Ministrisë  së zhvillimit të qëndrueshëm  dhe përkrahjes së Qeverisë  së Mbretërisë së Bashkuar , në Komunë u organizua  takimi me  përfaqësuesit e strukturave udhëheqëse komunale, Drejtorisë së Tatimeve   dhe Organizatës turistike. Përfaësuesja  e Mbretërisë së bashkuar  Eshli Vinter, dëgjoi  vërejtjet e shumta  që parashtruan të pranishmit përsa i përket […]


 • Komuna e Ulqinit me borxhe marramendëse, ja shifrat

  Komuna e Ulqinit dhe kompanitë publike, themeluesi i së cilës është komuna, kanë një borxh prej 51.4 milionë euro në bazë detyrimeve financiare afatshkurtra dhe afatgjata, kështu tregojnë të dhënat zyrtare të prezentuara kohë më parë nga Këshilli lokal i Partisë Demokratike e Socialistëve në Ulqin. Përndryshe, siç shkruan dan, nga kjo shumë, Komuna  detyrohet […]