Në emër të Komunës së Ulqinit dhe në emrin tim personal të gjithë qytetarëve kudo që janë ju uroj vitin e ri 2024, kështu thuhet në një urim të kryetarit të Komunës së Ulqinit z. Omer Bajraktari.

Viti 2023 ka qenë një vit i mirëfilltë për Komunën tonë, me plot sfida, punë të mëdha por edhe rezultate historike.

Uroj që viti 2024 të jetë ende më i suksesshëm për të gjithë ne me rezultate të shkëlqyera dhe punë të mëdha për Komunën tonë! Po ashtu dëshiroj që vitin e ardhshëm të mbizotërojë mbi të gjitha shëndeti, lumturia, dashuria dhe mirëqenia në familjet tona.

Gëzuar Vitin e Ri 2024, përfundon urimin e tij. z. Bajraktari.

By admini