Kënaqësi e veçantë që nga sot fusha e re e futbollit në Anë të Malit është gati që të shfrytëzohet nga të gjithë ato që e duajnë këtë sport, kështu mësohet nga Komuna e Ulqinit, transmeton Ulqini Online.

Kjo është fusha e parë artificiale e futbollit të vogël e cila ndërtohet nga Komuna e Ulqinit.

Investimi në sport është investim për një shoqëri të shëndetshme, vazhdojmë me punë konkrete dhe rezultate të dukshme, përfundon njoftimi nga Komuna e Ulqinit.

By admini