Daily Archives: March 7, 2020  • Nrekiqi uron 8 Marsin

    Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiq ka uruar të gjitha gratë dhe vajzat me rastin e 8 marsit.Në ditën e nderimit dhe mirënjohjes uroj përzëmërsisht  nënat , gratë , vajzat dhe motrave tona që janë themel i individit, familjes dhe shoqerisë. Duke i uruar Ditën e festës  le të vazhdojmë përpjekjet tona për barazi për emancipimin  […]


  • Raif-Rafo Gorana, piloti i parë shqiptar nga Ulqini

    Nga Zenepe Lika* Çfarë më bëri të ndjehem e emocionuar dhe e trishtuarë është fakti që nuk është dokumentuar jeta e këti ulqinaku kaq të madh, i cili ishte në atë kohë piloti i parë shqiptar por siç ndëgjova sonte, edhe i pari në përgjithësi në rajon dhe që ky bir Ulqinak ishte komandant i […]