Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiq ka uruar të gjitha gratë dhe vajzat me rastin e 8 marsit.Në ditën e nderimit dhe mirënjohjes uroj përzëmërsisht  nënat , gratë , vajzat dhe motrave tona që janë themel i individit, familjes dhe shoqerisë. Duke i uruar Ditën e festës  le të vazhdojmë përpjekjet tona për barazi për emancipimin  e familjes dhe shoqërisë

Gëzuar!, kështu shkruhet në urimin e kryetarit të Komunës së Ulqinit, Loro Nrekiq.

By admini