7 Marsi, Dita e Mësuesit, shënohet si një ngjarje me rëndësi të veçantë kulturore e historike në gjitha trojet tona shqiptare dhe diasporë. Në këtë ditë të gjithë kujtojmë mësuesit e tyre të parë dhe punën e palodhur për sa më shumë dije.

”Urime 7 marsin !

Të gjithë mësuesve tonë, gëzuar ditën e 7 marsit, për punën dhe sakrificën e tyre në vazhdimësi në edukimin dhe arsimimin e gjeneratave të reja!”, kështu urojnë për këtë festë nga Komuna e Tuzit, transmeton Ulqini Online

Deri në këto momente urimi për mësuesit mungon nga Komuna e Ulqinit. Nuk mund të dimë nëse kjo festë është harruar apo udhëheqësit e komunës sonë do të urojnë më vonë.

By admini