Articles Posted in the " Kronikë " Category

 • KOMUNA ORGANIZON PANAIRIN E PRODHIMEVE VENDORE “FAIR FEST”

  Komuna e Ulqinit më datat 16-18 gusht organizon Panairin e Prodhimeve Vendore “Fest Fest- Ulqin 2019”, në shetitoren e Ranës. Hapja solemne e Panairit do të bëhet me datën 16 gusht, në orën 20:00, me ç’rast do të organizohet një program i begatshëm kulturo-artistik. Në panair produktet e veta do ti ekspozojnë 21 gra sipërmarrëse […]


 • Kamerat LIVE nga pika kufitare në Sukubinë

  Tash e tutje të gjithë mysafirët, por ji vetëm ata, që do të ja mësyjnë pikës kufitare Sukubinë – Muriqan mund të shikojnë paraprakisht për gjendjen në këtë sa i përket tollovisë në këtë pikë kufitare. Ky projekt mundësohet nga Ministria e punëve të brendshme të Malit të Zi. Në linkun e mëposhtëm mund të […]


 • Ulqini me pagat më të ulta në Mal të Zi

  Paga mesatare pa taksa dhe kontribute për muajin korrik në Mal të Zi, ka qenë 516 €. Sa i përket pagave sipas komunave, pagat më të larta i kanë të punësuarit në territorin e komunës së Tivatit 613 uro, kurse më të voglën e kanë të punësuarit në komunën e Ulqin me 421 €, këto […]


 • Vizitë e mirë në prezantimin e automjeteve elektrikë në Ulqin

  Prezantimi i automjeteve elektrikë në Ranë, në Ulqin, është vizituar nga një numër i madh i qytetarëve dhe turistëve të cilët pushimet po i kalojnë në Ulqin. Në manifestimin e parë të këtij lloji në Mali të Zi, Komunës së Ulqini janë bashkuar Fakulteti i Inxhinerisë Mekanike i Universitetit të Malit të Zi, kompania Green […]
 • Sezoni turistik shtyen hapjen e sezonit të gjuetisë

  Lajmërojmë të gjith gjuetarët dhe qytetarët, që NP.  “Ulqin”- Ulqin në marrveshje me organizaten turistike Ulqin, kanë marrë vendimin që për shkak të sezonit turistik e cila është në vijim dhe gjithashtu që për shkak që të mos arrihet deri tek shqetësimi i turistave të cilët përkohësisht gjenden për pushime në komunen e Ulqinit, se […]


 • Udhëtim nëpër Trojet Shqiptare : Vermoshi

  Vermoshi është një fshat në Komunën e Kelmendit të Rrethit të Malësisë së Madhe në Shqipëri Nga Beqir Sina VERMOSH : Ai ndodhet në skajin më verior të Republikës së Shqipërisë. Vermoshi gjendet në një distancë prej 95 km nga qyteti i Shkodrës. E gjithë kjo zonë quhet krahina e Kelmendit. Këtë emër mban edhe […]