Articles Posted in the " MUZEU I ULQINIT " Category  • DITËT E TRASHËGIMISË EUROPIANE

      Sonte në skenen verore të Muzeut të Ulqinit fillon shënimi i Ditëve së Trashëgimisë Europiane.  Muaji Shtator është caktuar nga Këshilli i Europës dhe Komisioni Europian për shënimin e Ditëve të Trashëgimisë Europiane përmes organizimit të aktiviteteve që rrisin pjesëmarrjen e shoqërisë në aktivitete për trashëgiminë kulturore dhe rritjes së vetëdijes së publikut për […]


  • Nata e Muzeve, të dielen aktivitete të shumta në Muzeun e Ulqinit

    Dita ndërkombëtare e muzeve  e themeluar prej Këshilli Ndërkombëtar të Muzeve – ICOM e cila shënohet më dhe rrëth datës 18 Maj. Pjesë e këtyre aktiviteteve është dhe shenimi i Natës së Muzeve. Këshilli Ndërkombëtar i Muzeve për vitin 2018 ka caktuar temën: Muzetë që komunikojnë, Qasje të reja, Publiku ri. Tema e vendosur prej […]  • “DETI PASURI E ULQINIT”, aktivitet nga Muzeu i Ulqinit

      F T E S Ë Ju ftojmë në veprimtarinë e Muzeut të Ulqinit DETI PASURI E ULQINIT Aktiviteti i kushtohet hapsirës detare të Ulqinit në kuadër të së cilës këtë vit në bashkpunim më organizatën Dolphin Project do të trajtohet tema: DETI I SHËNDETSHËM Aktiviteti do të mbahet në Galerinë e Qendrës për Kulturë […]