Qendra për Kulturë Ulqin shënon Ditët evropiane të trashëgimisë me një ekspozitë për të gjithë të interesuarit duke paraqitur natyrën përmes fotografive, krijimtarinë e pikturës dhe arkitekturës. Ekspozita mbahet në galerinë e Arteve të Muzeut të Ulqinit – Kulla e Balshajve.

Prezantimi i ekspozitës do të bëhet më date 01. 10. 2021 në ora 17:00 dhe do të qendroj e hapur deri më datën 07. 10. 2021 në ora 18:00.

Prezantimi do të mbahet me datë 01.10.2021 në ora 17.00h.

Ju ftojmë të gjithëve të na vizitoni!

By admini