Articles Posted in the " Gani Vila " Category  • Një faleminderim publik!

    Beqir SINA – New York Fisnikëria, bujaria, ndihma dhe kontributi ,virtytet e shenjta të Shqiptarëve NEW YORK : Bujaria dhe fisnikëria, ose kontributi – sponsporizimi, i një aktiviteti a veprimtarie në komunitet për medien, shqiptare :” Pa asnjë dyshim për shumë shqiptarë, që i kanë këto cilësi për së më tepri, dhe ndër vite janë […]