Daily Archives: May 16, 2020


  • Digjet Shkolla fillore “Dacaj” në Rozhajë

    Malësisë së Rozhajës i digjen mushkërit dhe vatra e dijes ShF” Dacaj” në Dacaj Nga Ali Daci Zjarri i ditës se djeshme kishte kapluar depon e drureve të shkollës shqipenë Dacaj dhe në saje të intervenimit të eskavatorve të ndërmarrjes së ndertimit të rrugëve “Euroasfalt ” depoja me plot dru e ndezur u shua në […]