Daily Archives: March 31, 2020

  • Rezultati më i ri i testimit për koronavirus për Ulqinin

    Instituti i Shëndetit Publik konfirmoi edhe katër rezultate pozitive të personave të infektuar me koronavirus. Me këtë, numri i pacientëve në Mal të Zi shkoi në 109. Siç u njoftua, pacientët e rinj që janë regjistruar sot janë nga Podgorica, Ulqini dhe Tivti, transmeton Ulqini Online. “Pacienti i katërt i sëmurë është një pacient nga […]


  • COVID-19: New York, qyteti u flet shqiptarëve edhe në gjuhën shqipe

     Nga Beqir SINA – New York NEW YORK NY: Në kohën kur Nju-Jorku – vazhdon të paraqesë rrezikun më të lartë të të infektuarve nga Covid-19, dhe në qytet NYC, e për rreth tij, kantonet e tij për rreth, dhe të  pesë qytetet, (Brooklin, Queens, Staten Island, Bronx e Manhattan), bizneset dhe çdo gjë tjetër është e […]


  • Ndihmë për 125 familje në Ulqin

    Dërguar nga Nevruz Shaptafi Solidariteti dhe humanizmi i bamireseve vazhdon. Doren e miqesise VERIU ia shtron JUGUT, Ulqinit. Most spajanja je HAJRIZ BRCVAK i cili ka siguruar ndihme per 125 familje ne Ulqin ne vlere prej 6000 eu. Fondi humanitare HILAL nga Bijelo Polje dhe organizata humanitare AMANET-AMANETI nga Ulqini jane realizuesitbe kesaj ndihme. Amaneti […]