Daily Archives: March 30, 2020

 • Njoftim i rëndësishëm për OJQ-të dhe shoqatat humanitare në Ulqin

  Njoftohen qytetarët, personat juridik dhe OJQ-të që punën e tyre humanitare nëpërmes grumbullimit dhe ndarjes së  pakove, donacioneve në të holla ose veshmbathje, duhet ta bëjnë vetëm nëpërmes ekipit komunal të mbrojtjes dhe shpëtimit i cili për këtë qëllim ka themeluar qendrën logjistike nga ku bëhet ndarja e ndihmave qytetarëve në nevojë, mësohet nga Komuna […] • Urdhëresë e re për ndalim të lëvizjeve në rrugën për në Shtoj

  Vendim për ndaljen e lëvizjes së automjeteve dhe personave fizik nga udhëkryqi i rrugës së Shtojit. Vendim për ndaljen e lëvizjes së automjeteve dhe personave fizik nga udhëkryqi i rrugës së Shtojit deri në ujdhesën Ada dhe Shën Nikollë dhe bregut te lumit Buna.1. Ndalesa nuk perfshin pronarët e restoranteve dhe të punësuarit e angazhuar […]


 • Njoftim për pikat e karburantit dhe subjektet tjera në Ulqin

  Ekipi komunal për mbrojtje dhe shpëtim i tërheq vëmendjen subjekteve juridike te cilët në objektet e tyre ofrojnë shërbime nga aparatet per kafe (pika karburanti etj) që rreptësisht t’u pëmbahen masave dhe urdhëresave te Ekipit Koordinues Nacional, mësohet nga kabineti i kryetarit të Komunës së Ulqinit, transmeton Ulqini Online. Këto masa i përkasin mbajtjes së […]
 • Shkon në 7 numri i të infektuarve në Ulqin

  Në Mal të Zi janë konfirmuar edhe gjashtë raste të koronavirusit dhe në këtë mënyrë numri i përgjithshëm i të infektuarve shkon në 91, kështu mëësohet nga Institutit i Shëndetit Publik i Malit të Zi. “Nga nata e kaluar u analizuan 29 teste, mes të cilave gjashtë ishin rezultate pozitive. Në Mal të Zi, aktualisht […]