Në Mal të Zi janë konfirmuar edhe gjashtë raste të koronavirusit dhe në këtë mënyrë numri i përgjithshëm i të infektuarve shkon në 91, kështu mëësohet nga Institutit i Shëndetit Publik i Malit të Zi.

“Nga nata e kaluar u analizuan 29 teste, mes të cilave gjashtë ishin rezultate pozitive. Në Mal të Zi, aktualisht kemi 91 të infektuar me koronavirusin e ri”, deklarojnë nga ky insitut, transmeton Ulqini Online.

Më shumë të infektuar janë në Tuz me 32 persona e ndjekur nga Podgorica 30.

Në Ulqin tashmë janë shtatë të infektuar, ndërsa në Andrijevicë dhe Tivar nga gjashtë persona. Herceg Novi dhe Budva kanë nga 4 të infektuar kurse Tivti dhe Danillovgradi nga 1.

Në Mal të Zi nën mbikqyrje shëndetsoro-sanitare janë 6278 persona.

By admini