Day: January 31, 2019

SERVILËT

Nga Qani  Osmani                                                                          Servilizmi është një dukuri që ka ekzistuear në të kaluarën dhe po përhapet gjithnjë e më shumë në shoqërinë tonë. Servilët janë njerëz të cilët…