Articles Posted in the " mark gjonaj " Category

  • Betohet Mark Gjonaj

    Ceremonia inauguruese e Këshilltarit Mark Gjonaj – edhe me flamurin e Shqipërisë Etnike Nga Beqir SINA – Bronx New York Mark Gjonaj u betua mbi librin e shenjët të Biblës   BRONX NYC : Ish asamblesiti demokrat i Nju Jorkut, zoti Mark Gjonaj, njëhereshit edhe shqiptari i parë në historinë e emigracionit të shqiptarve të […]

  • Vizitë Reç, në shtëpinë e Asambleistit të Nju Jorkut z. Mark Gjonaj

    Udhëtim nëpër trojet shqiptare : Vizitë edhe në shtëpinë e Asambleistit Mark Gjonaj – Kandidat për anëtar i Këshillit Bashkisë së Nju Jorkut.   Nga Beqir SINA – Reç Ana e Malit   Mark Gjonaj, është shqiptari i parë në historinë e shqiptarve të Amerikës, që zgjidhet në një post kaq të lart, duke u […]


  • Dy yjet shqiptare, Lorik Cana dhe Mark Gjonaj, takohen në Nju Jork

    Dy yjet shqiptare takohen në New York – Yllli i futbollit Lorik Cana dhe Asamblesiti Mark Gjonaj pozojnë me flamurin Autoktons që u ngritë në Beograd Beqir SINA New York Cana i dhuroj komunitetit Shqiptaro-Amerikan një dhuratë të embël, një flamur kombëtar të nënshkruar nga ai, ku thuhet “Komunitetit Shqiptaro-Amerikan. Me dashuri. Lorik Cana” NEW […]