Articles Posted in the " kuvendi komunal ulqin " Category  • Lokalitetit të Shasit sa më parë ti përcaktohet dedikimi muzeal

    Kryetari i Kuvendit të Ulqinit z. Ilir Çapuni gjatë tërë javës së kaluar ka qenë i preokupuar dhe mjaft i angazhuar që situata në Shas pas paralajmërimeve të Kishës Ortodokse Serbe për liturgji në Kishën e Shën Gjonit të mos eskalojë dhe të marrë përmasa të padëshiruara. Në këtë mision të tij ai edhe i’a […]


  • Nrekiq Forcës: “Kujdes se si silleni”

      Mbledhja e fundit e Kuvendit të Ulqinit u karakterizua me mosmarrëvshje në mes partnerëve kryesor të koalcionit qeverisës në Ulqin, Forcës dhe DPS-it. E gjitha kjo erdhi vetëm një ditë pas vizitës së kryeministrit të Malit të Zi Dushko Markoviq në Ulqin i cili deklaroi së marrdhënjet në mes partnerëve të koalicionit këtu janë […]