Daily Archives: May 20, 2020

  • Nesër fillon faza e parë e hapjes së aeroporteve në Mal të Zi

    Aeroportet e Malit të Zi , në fazën e parë e cila do të fillojë nesër , do të hapen për fluturime gjenerale të aviacionit e që mund të jenë private ose të karakterit afaristë, ka shkruar në profilin e vetë të facebokut drejtori i aeroporteve të Malit të Zi, Danillo Orllandiq. “Ky është mesazh […]


  • USHTRIMI I GAZETARISË SË LIRË NUK ËSHTË KRIM –30-VJETË ZHGËNJIM!

     Nga Frank Shkreli Kjo këmishë më poshtë është 30-vjetë e vjetër.  Ishte një këmishë që Departamenti Amerikan i Shtetit vuri në qarkullim në atë kohë për të shënuar rivendosjen e marrëdhënieve diplomatike midis Shteteve të Bashkuara dhe Shqipërisë, marrëdhënie që ishin ndërprerë nga regjimi komunist i Enver Hoxhës, për pothuaj 50-vjet komunizëm, si dhe pjesëmarrjen […]