Daily Archives: March 13, 2020


 • “Ambasadori Gjerman të shpallet qytetar nderi i Ulqinit”

  Në kuadër të vizitës zyrtare, sot Kuvendin Komunal të Ulqinit e vizitio ambasadori i Republikës së Gjermanisë Sh. T. z. Robert Veber.  Përveç kryetarit dhe sekretarit të Kuvendit z. Ilir Çapuni e Ardit Ceka në pritje morrën pjesë edhe përfaqësuesit e klubeve të këshilltarëve në Kuvendit Komunal: Sabri Salaj, Xhavid Hoxhiq, Haxhi Sulejmani, Bojan Gjakonoviq, […]
 • Nga e hëna mbyllen shkollat, ndalohen tubimet publike

  Trupi koordinues nacional, për sëmundjet ngjitëse ka ndaluar sot lundrimin e të gjitha anijeve të udhëtarëve, jahteve, të gjitha tubimet publike në Mal të Zi, vizitat të sëmurëve në spitale, si  dhe ka sjellur vendimin që prej më 16 mars, së paku 15 ditë, ndërpritet puna në të gjitha institucionet edukativo- arsimore në vend. Siç […]


 • Efekti koronavirus, shtyhet përurimi i librit në Ulqin

  Për shkak të masave të ndërmarra nga institucionet përgjegjëse me qëllim të parandalimit të përhapjes së virusit Covid-19, Ju njoftojmë se përurimi i përmbledhjes me poezi “Vdekja e fjalës” të autorit Hajredin Kovaçi, i parashikuar të mbahet të shtunën, më 14 mars 2020, ora 19.00, në Galerinë e Qendrës së Kulturës – Ulqin, shtyhet, mësohet […]


 • Ambasadori gjerman në Mal të Zi premton përkrahje për projektin e Kripores së Ulqinit

  Ambasadori I Republikës Federale të Gjermanisë vizitoi Ulqinin Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiq dhe nenkryetarët Hadixhe Gjoni dhe Astrit Hoxha  zhvilluan  një takim me ambasadorin e Republikës Federale të Gjermanisë në Podgorice Dr. Robert Veber.  Kryetari, Nrekiq  e  njoftoi  ambasadorin gjerman me asetet e jashtëzakonshme të trashëgimisë kulturore të qytetit të Ulqinit  dhe historinë e […] • Cungu me bashkëpunëtorë priti ambasadorin e Gjermanisë në Mal të Zi

  Vizita e Ambasadorit së Republikës  së Gjermanisë në Mal të Zi Sot me 13 Mars 2020, kryetari i Forcës së Re Demokratike, z.Nazif Cungu, me bashkëpunëtorët e tij, priti Ambasadorin e Republikës së Gjermanisë në Mal të Zi, Dr. Robert Weber, mësohet nga një kumtesë e Forcës, transmeton Ulqini Online. Në këtë takim u diskutua […]