Daily Archives: March 12, 2020

  • Instituti i Shëndetit Publik në Mal të Zi propozon mbylljen e shkollave

    Instituti i Shëndetit Publik në Mal të Zi ka propozuar ndalimin e të gjitha tubimeve publike dhe mbylljen e të gjitha institucioneve arsimore. Instituti sugjeron që njerëzit që mund të punojnë nga shtëpia ashtu edhe të bëjnë sepse rreziku i koronavirusit rritet edhe më shumë, transmeton Ulqini Online. Ata thonë se nuk ka asnjë arsye […]


  • Dje në Ulqin: Friga zbraz raftet e dyqaneve

    Pas konfirmimit të rasteve të para me Covid – 19 në vendet fqinje me Malin e Zi qytetarët dje në Ulqin i janë drejtuar supermarketeve për të blerë ushqime, të frikësuar se çka mund të sjell dita e nesërme. Dyqanet në Ulqin u përballën me një kërkesë të pazakontë për produktet bazë të shportës ushqimore […]


  • Nrekiq: Nuk ka nevojë për krijim të panevojshëm të rezervave ushqimore

    Nrekiq: Situata është serioze por nuk ka vend për panik Kryetari i Komunës së Ulqinit, Loro Nrekiq u bëri thirrje të gjithë qytetarëve të Ulqinit që të zbatojnë me përpikmëri masat e ndërmarra nga Qeveria e Malit të Zi, të destinuara për parandalimin dhe mbrojten kundër koronavirusit. Ai deklaron se situata është serioze por nuk […]