Day: June 4, 2021

INTELEKTUALËT E HESHTUR

Nga Qani Osmani                                                         Për të shkruar rreth rolit të intelektualit në shoqëriduhet kohë dhe hapësirë, kërkohet çasje serioze dhe pragmatike, për shkak se roli i intelektualit në një shoqëri…