Day: August 14, 2019

ETNIFIKIMI I POLITIKËS

Nga Nikë Gashaj Implozioni i socializmit ka shkuar në mënyrë simultane me eksplodimin e nacionalizmit. Shkatërrimi i socializmit, veçanërisht në shoqëtritë multietnike dhe shtetet federative, pjesërisht ka qenë i shkaktuar,…