Komuna e Ulqinit edhe këtë vit për 80 filloristë që ndjekin mësimin në gjuhën zyrtare dhe 155  që do të vijojnë mësimin në gjuhën shqipe do të sigurojë kompletet e librave, mësohet nga Kabineti i kryetarit të Komunës së Ulqinit, transmeton Ulqini Online.

Tenderi për sigurimin e librave është bërë me kohë në bazë të numrit të nxënësve që kanë mbërritur nga shkolllat , ndërsa shpërndarja e tyre do të bëhet në ditën e parë të mësimit më dy shtator. 

By admini