Articles Posted in the " Kronikë " Category

 • FOTO KONKURS NGA UBA, JA ÇMIMET

  FOTO KONKURS   Agjensioni për Zhvillim Rajonal – Ulqin Biznes Asociacioni është duke realizuar projektin “angazhimi i përdoruesve të plazheve dhe bareve në aksionin “Për Plazhin e Madh më të pastër të Ulqinit” i cili ka për qëllim zhvillimin e turizmit të qëndrueshëm përmes mardhënies tonë ndaj proukteve të plastikës si dhe ngritjen e vetëdijes […] • Incident në lumin Buna

  Kundër dy peshkatarëve nga Shqipëria, zyrës e prokurorisë në Ulqin i është dorëzuar mbrëmë padi për gjueti të palejueshme dhe parandalim të zyrtarëve në kryerjen e detyrave,  kështu njofton e përditshmha Vijesti bazuar në disa burime.   Incidenti ka ndodhur dje në mëngjes rreth orës 07:00 afër karaulës së Shën Nikollës në lumin Buna, kur […]


 • Aksioni për pastrimin e qytetit

  Më datën 14.09.2018 do të mbahet akcioni ,,Lets do it Montenegro,, i treti me rradhë që Komuna e Ulqinit e organizon në bashkëpunim me Asociacionin për Prosperitet Demokratik ZID. Komuna ka caktuar lokalitetet që do të pastrohen të cilët në të shumtën e rasteve gjinden në afërsi të plazheve, shkruan Ulqini Online. Siç mësohet nga […]


 • BI e Malit të Zi kërkon ndërtimin e xhamisë në Shtoj

  Takim i kryetarit të Ulqinit me Reisin e Bashkësisë Islame në Mal të Zi   Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiq me bashkëpunëtorë  priti Reisin e Bashkësisë Islame në Mal të Zi Efendi Rifat Fejziq dhe bashkëpunëtorët  e tij. Takimi ishte i hapur dhe tepër miqësorë. Kërkesë e Bashkësisë Islame në mal të Zi ishte  jetësimi i idesë  […]


 • Hapja e sezonit të gjuetisë 2018/19

  Lajmërojmë të gjithë gjuetarët e komunes së Ulqinit që me daten 14.09.2018 në sallen e vogel të komunës së Ulqinit me fillim në ora 14.00 do të organizohet takim me të gjithë gjuetarët e komunës së Ulqinit dhe të interesuarit tjerë ku temë diskutimi do të jetë hapja e sezonit të gjuetisë për vitin 2018/19. […]
 • ”Do të ketë zhvillime të reja në aksin Shkodër-Muriqan”

  Ulqini këtë vit është ka shënuar një rënie të mysafirëve në krahasime me vitet e kaluara. Arsyet për këtë janë të shumta por njëra ndoshta vlen për tu theksuar. Drejtori i Organizatës Turistike të Kosovës Shkelzen Rizaj kohë më parë ndër shumë arsye potencon pikën e kalimit kufitar Muriqan – Sukubinë, shkruan Ulqin Online. ”Kalimi […]


 • Rruga Shëngjin-Velipojë shkurton kohën e udhëtimit për në Ulqin

  Rruga Shëngjin-Velipojë shkurton kohën e udhëtimit me Malin e Zi Tiranë, 30 gusht – Qeveria shqiptare është shumë afër finalizimit të projektit për ndërtimin e rrugës së Torovicës në Lezhë si dhe një sërë veprash të tjera infrastrukturore, ku një nga më të rëndësishmet është përfundimi i rrugës Shëngjin-Velipojë, që pritet të bëjë lidhjen me […]