Articles Posted in the " Aktualitet " Category • “KUTIA SHTËPIAKE E BARNAVE” NË NDIHMË TË MË TË VEGJËLVE TUAJ

  Nga: Dr Argëzon Sulejmani Përkujdesja ndaj më të vegjëlve tuaj ju merr kohë dhe energji. Çdo familjarë bën të pamundurën që ata të rriten në një ambient të sigurt, në kushtet më të mira të provuara dhe plotësimin e çdo tjetër kërkese të veçantë. Qëllimi i përbashkët i krejt këtyre është që vocrrakët të jenë […]


 • Nimanbegu: Ministria e pakicave me panotë në Tuz ka bërë akt diskrimues

  Ministria për të Drejtat e Njeriut dhe Pakicave në Malin e Zi, para disa ditësh ka nisur fushatën mediatike për Ligjin për ndalimin e diskriminimit, me moton “ Respektoj, mbështes, mbroj, përfaqësoj njëriun” Në kuadër të këtij projekti mu në qënder të Tuzit, në billbordet (panot) promovuese janë vendosur sloganet e lartëpërmendura në gjuhën zyrtare. […]


 • 49 vende të lira pune në Ulqin – Ja lista çka kërkohet

  Në kohën e papunësisë në rritje ku kohëve të fundit ka edhe shumë kuadro me kualifikime të larta, mundësia e fundit për vende të lira pune është e mirëseardhur. Kështu në faqen në internet të Entit për punësim të Malit të Zi mund të shifet se në Komunën e Ulqinit është shpallur konkurs për plot […]


 • Komuna e Ulqinit ka punësuar 175 veta në vitin e fundit

  Për 12 muaj, që nga fillimi i tetor të vitit të kaluar deri në të njëjtin muaj të këtij viti, shtatë komuna të Malit të Zi, duke përfshirë ndërmarrjet publike dhe institucionet kanë  reduktuar numrin e të punësuarve. Të gjithë të tjerët, pa llogaritur Zhablakun ku situata është e pandryshuar, kanë rritur  numrin e punëtorëve. […]

 • Pamje te bukura nga Katërkolla, festë në Plavë (foto, video)

  Pame të bukura vine nga Katërkolla ku nxënës të shkollës fillore me flamuj kombetar festojnë në mënyrë modeste festen e Ditës së Flamurit.   Ndërsa në Plavë për nder të kësaj feste, nën organizimin e KNSh-së në Pallatin e Kulturës u shfaq program festiv në bashkëpunim me Shoqatën “Alpet Shqiptare” dhe SHKA “Maja e Karajfilit”. […]