Foto: B. Demiri, fb

Është 1 prill 2020.

Sot në Ulqin, Anë të Malit dhe Krajë ka ra borë. Në zona të ndryshme të Anë të Malt dhe në Krajë trashësia e borës ka shkuar disa centimetra.

Borë sot ka pasur edhe në vendet malore.

By admini