Tag: pranvera ne ane te malit

Midis shekujve…

Të shtunën me datë 5.5.2018, në kuadër të manifestimit Pranvera në Anë të Malit u organizua ekspozita “Midis shekujve”me autor koleksionistin Ermal Sela, organizuar nga shoqata “Labeatët” dhe shoqata “Ora”.…