Radio-elita-konference-shkencore-1Në Ulqin, ekspertët e rajonit diskutuan sot për mundësitë e zhvillimit të përbashkët të turizmit mes Malit të Zi, Shqipërisë dhe Kosovës. Një konferencë për këtë qëllim, nxorri në pah besimin në zhvillimin rajonal, duke marrë parasysh se vendet kanë kaluar histori të ngjashme dhe ndajnë të njëjtin vizion për integrimin evropian.

Për më shumë ndiqeni kronikën e përgaditur nga korrespondenti i Zërit të Amerikës, Ali Salaj.

 

By admini