dolcinium-festival-ulqinNë Ulqin u mbajt Festivali Ballkanik i Folklorit, ku u promovua bashkëjetesa e popujve të Ballkanit dhe u paraqitën vlerat burimore të kulturës së Ulqinit. Festivali shënoi mbylljen e sezonit turistik në këtë qytet piktoresk bregdetar.

Për më shumë ndiqeni videon e përgaditur nga korespodenti i Zërit të Amerikës, Ali Salaj.

 

By admini