Flamuri-shqiptarUnioni Demokratik i Shqiptarëve iu uron festën e madhe gjithëkombëtare ,,Ditën e Flamurit” të gjithë shqiptareve kudo që janë.

Në këtë ditë feste të 28 Nëntorit, ditës më të rëndësishme në historinë moderne të kombit tonë UDSH shpreh urimet më të mira të gjithë shqiptarëve, me dëshirën dhe urimin më të sinqertë që kjo ditë e shënuar të jetë ditë e gëzuar për të gjithë shqiptarët kudo që ndodhen, kështu thuhet në një urim të Unionit Demokratik të Shqiptarëve.

Kjo festë do të na motivoj që t’i shfrytëzojmë të gjitha format e veprimit politik për të realizuar të gjitha të drejtat tona kombëtare sipas standardeve më të larta ndërkombëtare.
Presim nga të gjithë shqiptarët kudo që ndodhen, që të jemi më unikë mes veti dhe të punojmë së bashku drejt qëllimeve tona të qarta kombëtare.

Zoti e bekoftë Flamurin dhe shqiptaret kudo që janë! përfundon urimi i UDSH-së.

By admini

One thought on “UDSH: 28 Nëntori, dita më e rëndësishme në historinë moderne të kombit tonë”
  1. I nderuar, flamuri me logo asht prodhimi i imi, prandaj asht dasht që edhe tamponi te paraqitet.
    Faliminderit ne drejten e autorit sepse shpesh haroni ta cekni, dhe faliminderit ne mirkuptim……..

Comments are closed.