Partia-demokratikePartia Demokratike ka shpenzuar nga llogaria e partisë 23.000 € për të cilën nuk kishte dokumentacionin përkatës, ka vlerësuar Instituti i kontrollit shtetëor. Me këtë rastdo të merret edhe Prokuroria e Lartë të Shtetit.

Sipas të përditshmes DN, mësohet se Institucioni i Kontrollit Shtetëror ka dhënë një opinion negativ në Raportin vjetor financiar të Partisë Demokratike për vitin 2013 dhe përputhshmërinë me rregullat ligjore. Në raportin e IKSh (DRI) theksohet se Gjeka dhe sekretari i partisë, kanë tërhjekur fonde për të cilat ata nuk kishin dëshmi materiale.

Paashtu është vlerësuar se nuk janë përpiluar raportet nga udhëtimet zyrtare dhe nuk janë paraqitur ftesës për udhëtimet e zyrtare jashtë vendit që nuk është në përputhje me Rregulloren për rimbursimin e kostove të nëpunësve civilë dhe të punësuarve.

By admini

One thought on “DN: Partia Demokratike shpenzoi para pa mbulesë?”

Comments are closed.