Kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq  ju uron  të gjithë qytetarëve  të Ulqinit 13 vjetorin  e Pavarësisë së Malit të Zi.

“Shpallja e pavarësisë shënon të arriturën kulminante dhe momentin më të rëndësishëm në historinë e Malit të Zi ”.

Uroj përparim të vazhdueshëm dhe  realizim të aspiratës tonë të përbashkët  integrimin e vendit në Bashkimin Evropian.

Gëzuar !, përfundon urimi i Nrekiqit

By admini