Day: August 2, 2016

JA DOLËM!

Kur Shqiptarët kanë të drejtë dhe bëhen bashkë ngado qofshin, E Drejta nuk humbet! Kam një lajm të bardhë për gjithkënd: në Parlamentin e Malit të Zi kaloi rezoluta që…