lopa-rruga-shtoj-ulqin-1Rruga më problematike e qytetit të Ulqini, sidomos gjatë orëve të natës vazhdon të mbetet ajo për në Shtoj. E gjitha kjo, në shumicën e rasteve, për pasojë e moskujdesit të pronarëve të kafsheve shtepiake.

Një natë më parë në një ndeshje të  një automjeti i cili godit një lopë, për fat të mirë nuk pati pasoja në njerëz por kafsha e gjorë pësoi.

Në fillim të këtij sezoni turistik u bajt një takim  pune ndërmjet kryetarit të komunës Z.Nazif Cungu  dhe përfaqësuesve të  inspeksioneve veterinarere, përfaqësuesve të  policisë komunale dhe menaxherit  të komunës së Ulqinit. Pas  diskutimeve  u  ra dakort që të veprohet  në mënyrë të organizuar përsa i përket mënjanimit të kafshëve  endacake. Lidhur me këtë, atherë u tha se është siguruar  hapsira e duhur  dhe është aftësuar ekipi  i cili do të merret  me këtë problematikë.

Më poshtë mund të shikoni dz fotografi të realizuara nga Baro Vukoviq

By admini