Articles Posted in the " Kronikë " Category

 • Edhe një pikë e re karburanti në Ulqin (foto)

  Kompania tivarase Kallamper e ka zgjeruar aktivitetin e vet edhe në trevën e komunës së Ulqinit. Ditë më parë ata kanë hapur pikën e re të karburantit në unazën që të çon për në Katërkollë dhe Plazhin e madh, në vend të ish ”Deli Petrol”. Siç mësohet në këtë pikë karburanti janë të punësuar 12 […]


 • Vende të reja të lira të punës në Ulqin

  Shoqata joqeveritare ”PROMUL” në kuadër të projektit ”NDIHMESË NË ZGJIDHJEN E PROBLEMEVE NË TREGUN E PUNËS NË ULQIN” i cili është përkrahur edhe nga komuna e Ulqinit në konkursin për organizatat joqeveritare vazhdon me publikimin e  konkurseve për vendet e lira të punës në qytetin tonë. Publikimi i konkurseve është vetëm njëra pikë nga disa […]


 • Tivar: Tifozët serbë djegin flamurin shqiptar

  Disa qindra tifozë të ekipit të hendbollit të Serbisë, të gjithë nga Tivari, janë duke u përpjekur për të hyrë në sallë dhe për të mbështetur përfaqësuesen e tyre në ndeshjen kundër Malit të Zi. Në sheshin e Tivarit kanë djegur flamurin shqiptar, raporton mondo.rs. Në fotografitë e postuara nga ky portal nuk shihet një […]


 • Nënshkruhet Memorandumi – Foto dhe video nga vizita në shkollën fillore të Sukubinës

  Sot, në kabinetin e Kryetarit   të Komunës  Z. Fatmir Gjeka  u nënshkrua  Memorandumi  me Ministrinë  e arsimit , Drejtorinë  për  punë  publike  dhe disporës  tonë  në  ShBA  për ndërtimin e objektit shkollor  në Sukubinë  që   funksionin  në  kuadër   të IP.SHF ,,Bedri Elezaga ,, Me  këtë , merr udhë  zgjidhjeje një  projekt  i kahmotshëm  i cili  […]


 • Mbrëmje festive e Gjimnazit “Drita”

  Nxënës më të mirë të gjimnazit u shpallën Flaka  Avdiu, në klasën e parë, Rajmond  Gjonaj, në klasën e dytë , Muhamed Bisha në klasën e tretë dhe Aida Rexhepi në klasën e katërt.   Nga Gjekë Gjonaj Gjimnazi privat “ Drita”  i qytetit të Ulqinit  të mërkurën e kaluar organizoi një mbrëmje festive në  […]